Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezentacja pluginów, konfiguracja oraz informacje (?)

Blaaszka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy są osoby zainteresowane, które oglądałby coś takiego jak Prezentacje pluginów, gdzie byłyby przedstawione informacje, komendy, konfiguracja, jak wgrać plugin i tak dalej ? Wiem, że jest tego pełno na youtube, tylko czasami jak patrzę na to, to płakać mi się chce.

Mikrofon oraz inne bzdety wchodzą w grę, tylko czy ktoś by na takie coś patrzał. 

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Jedynym dobrym ytberem który tym sie zajmuje jest Treekt, i nie szybko byś go prześcignął w subach albo oglądalności, Dominiku ;)

1399298830-U815990.png

chcesz limit?

możesz dać, będe szpanował

@#e3uS $WAG

Opublikowano

Treekt czarodziej bukkita. On jest najlepszym bukkit'owcem. Jak będziesz chciał go prześcignąć no to ... To ci się nie uda. Będziesz taką pijawką, a treekt królem. Tak to niestety wygląda :(

Opublikowano

No nie wiem, ciężko jest się wybić na takiej tematyce. Ogółem ciężko się wybić z Minecraft'a, Treekt najlepiej prowadzi taką serię, pierwszy zaczął ją tworzyć. Nie sadzę, że będziesz miał dużą oglądalność, ale jakąś będziesz miał.

sygnaturka.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...